Kirkens SOS trenger flere nye medarbeidere!

Kjære dere!

Kirkens SOS Møre og Romsdal er nå i innspurten av rekruttering til høstens kurs , og vi håper å kunne styrke tjenesten med flere nye medarbeidere både i Ålesund , Myrvåg og Molde

I  den forbindelse vil jeg gjerne invitere dere til å bidra. Kurs for nye frivillige starter i uke 38.

https://alltidher.no/   kan den som vurderer å melde seg som frivillig finne ut mer om hvordan det en samtale ved Kirkens SOS kan være.

Hva får DU som FRIVILLIG ved Kirkens SOS i Møre og Romsdal?

Du får god opplæring og veiledning

Du lærer å møte mennesker i krise

Du lærer å være et lyttende medmenneske

Du lærer om andre menneskers livssituasjon

Du lærer å takle situasjoner som utfordrer

Du lærer å utforske og definere egne grenser

Du blir kjent med mange flotte mennesker!

Du styrker din CV

Du får mye igjen for å stille opp for andre.

Frivillige medarbeidere i Kirkens SOS er vanlige folk som bruker av sin livserfaring for å hjelpe andre. Hos oss lærer du å møte mennesker i krise og får utvikle deg til å bli en god lytter. Du må være over 20 år, ha orden på livet og kunne ta noen nattevakter. Du er velkommen uansett livssyn.
Kirkens SOS har 11 SOS-sentre rundt om.

Den som vurdere å bli medarbeider har også mulighet for å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Håper at vi sammen kan styrke Kirkens SOS sitt diakonale oppdrag om å ha tid til, ha tro på og fremme håp for mennesker i krise.

Alt godt,

Hilde Lillestøl